Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Partnerupdate: EFI Facturatie en het Centraal Invorderings Bureau slaan de handen ineen

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Al meer dan 7 jaar maken vele ondernemers gebruik van de online facturatie mogelijkheden en webapplicaties van EFI Facturatie (EFI). Het bedrijf wat al jarenlang gevestigd is in Alkmaar zorgt hiermee voor continuïteit en stabiliteit bij haar klanten.
Helaas is het niet nakomen van betalingsverplichtingen in het MKB immers nog steeds aan de orde van de dag. Het inschakelen van een incassobureau kan in dit soort situaties redding brengen.

Vanaf deze week is EFI een samenwerking aangegaan met het Centraal Invorderings Bureau (CIB). CIB is een jonge, innovatieve en dynamische credit management organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opvolgen van niet betaalde facturen van onder andere het MKB.

De EFI facturatie & incasso applicatie kunnen wij onze CIB relaties van harte aanbevelen. De geautomatiseerde facturatie oplossingen van EFI zorgen ervoor dat de facturen netjes en op tijd worden verzonden. Daar waar nodig worden ook herinneringen en aanmaningen keurig op tijd naar uw klanten verzonden. EFI is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk facturatieprogramma waarmee u uw facturen naar klanten kunt verzenden en betaald kunt krijgen.

Binnen het EFI facturatieprogramma is er een speciale CIB-Incassoknop waarmee u eenvoudig uw openstaande factuur kunt doorsturen naar CIB. Uw niet betaalde factuur loopt hierdoor geen onnodige vertraging op en alle relevante informatie is tevens direct bij het incassobureau aanwezig. ‘Dit alles bespaart onze EFI gebruikers uiteraard tijd en kosten. Daarnaast is het incassotraject nu ook een prima kosteloze dienstverlening waarmee we onze gebruikers nog meer kunnen ontzorgen. Een win-win situatie!’ aldus directeur Eric Rooderkerk.

De geautomatiseerde koppeling tussen EFI en CIB verschaft een real-time inzicht in de status van het incassodossier en biedt hiermee uitkomst voor alle EFI gebruikers. Rooderkerk: ‘Middels deze samenwerking zijn wij in staat om onze relaties nog meer service te bieden. Hierbij gaat het voornamelijk om het leveren van kwaliteit en de transparantie die in het incassoproces naar voren moeten komen.’

Mels Walder van CIB is erg blij met de gerealiseerde samenwerking en geeft te kennen dat steeds meer organisaties het prettig vinden om op deze manier hun facturatieproces efficiënt te borgen. Middels de gerealiseerde koppeling merken beide bedrijven nu al toegevoegde waarde en zijn de eerste gezamenlijke successen al geboekt!