Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

LET OP! Nieuwe phishingmail uit naam van CIB

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Twijfelt u? Neem contact op met ons op.

Centraal Invorderings Bureau is door oplettende consumenten geïnformeerd dat in de ochtend van vrijdag 3 juli 2020 een phishing aanval heeft plaatsgevonden waarin de naam van ons kantoor wordt gebruikt in een e-mail. De oplichters doen zich voor als ons kantoor en verzoeken u om een schuld inzake een gemeentelijke naheffing te betalen.

Deze e-mails zouden o.a. zijn verzonden vanaf de volgende e-mailadressen: centraal-justitieel-incassobureau@outlook.com en fixdebt.services6@outlook.com. Deze e-mails zien er als volgt uit:

Deze e-mails zijn niet van CIB afkomstig. Wij verzoeken u om niet te betalen als de herkomst van de e-mail niet van ons is. Indien u wel heeft betaald, dan is het advies om hiervan onmiddellijk aangifte te doen bij de politie. Dit bericht zal spoedig geüpdatet worden met een door u te gebruiken meldingsnummer.

Daarnaast willen wij u verzoeken om de mail door te sturen naar support@cibincasso.nl, zodat Centraal Invorderings Bureau hier meer onderzoek naar kan doen.


Hoe herken ik een echte mail van CIB?

Aanmaningen sturen wij vanaf het e-mail adres info@cibincasso.nl. Een echte e-mail van Centraal Invorderings Bureau vermeldt altijd uw dossiernummer (bestaande uit 8 cijfers) en het telefoonnummer waarop u ons kunt terugbellen. Mocht u reeds hebben betaald, raden wij u aan aangifte te doen bij de politie. Dit bericht zal spoedig geüpdate worden met een door u te gebruiken meldingsnummer.


Twijfelt u of de e-mail die u heeft ontvangen daadwerkelijk van ons kantoor is? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

010 - 414 54 44 | info@cibincasso.nl