Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

Hoe ziet een originele envelop van CIB eruit?

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Het kan voorkomen dat u een brief van Centraal Invorderings Bureau (CIB) heeft ontvangen. De reden dat u een aanmaning heeft ontvangen, is omdat u waarschijnlijk een onbetaalde rekening heeft bij een bedrijf en dat bedrijf heeft CIB ingeschakeld om de openstaande rekening bij u te incasseren. Om er zeker van te zijn dat u een echte brief van ons heeft ontvangen, leggen wij uit hoe deze er van buiten precies uitziet.

Hoe ziet zo’n originele envelop van CIB eruit?

Op een originele envelop van CIB staat ons logo tweemaal bedrukt. Linksboven op de envelop staat ons volledige logo, inclusief beeldmerk en “Centraal Invorderings Bureau”. Daarbij staat ons beeldmerk groot licht gedrukt, rechtsonder. 

Tot slot staat links onderaan op de envelop een groenblauwe lijn, met rechts daarvan onze adresgegevens: Wilhelminakade 159, 3072 AP Rotterdam.  

Heeft u een brief van CIB ontvangen? Dan kunt u hier terecht voor alle informatie over wat u vervolgens kunt doen. Twijfelt u aan de echtheid van de brief of vertrouwt u het niet? Neem dan altijd contact op met ons.

Let goed op! Krijgt u een brief met een verdikking erin, waarbij de naam, het adres en het logo van het CIB niet op de envelop zelf zijn gedrukt, maar de geadresseerde en de afzender afzonderlijk van elkaar op twee stickers op de envelop zijn geplakt – open deze brief dan niet en bel direct 112.