Incasso zonder kosten?

Bel direct, 010 - 414 54 44!

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.

Buckaroo integreert diensten met incasseerder CIB

Utrecht - Buckaroo en Centraal Invorderings Bureau (CIB) koppelen hun diensten voor een volledig debiteurenbeheer: van transactie tot opvolging. Door de tweezijdige integratie kunnen klanten van Buckaroo de voortgang van een mogelijk incassotraject real-time volgen. Onbetaalde facturen worden vanuit Buckaroo automatisch overgedragen aan CIB, zo ontstaat er een duidelijke dossieropbouw.
“Buckaroo en CIB zijn beiden voorlopers op gebied van digitalisering en innovatie in de financiële dienstverlening, wat een perfecte e-commerce fit oplevert”, Roman Berkhout - commercieel directeur CIB.


Maatschappelijk Verantwoord Incasseren
De samenwerking met Buckaroo past in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren. Door gebruik van verschillende communicatiemethodieken wil het CIB op een nette en prettige wijze in contact komen met de debiteuren. Betaalherinneringen die gebruikt worden door het CIB worden verrijkt met de iDEAL-betaallink van Buckaroo, waardoor betalen laagdrempeliger wordt. De status van de betaling wordt gesynchroniseerd in het systeem van de PSP en het incassobureau.


Inzicht in proces
Via de Buckaroo Payment Plaza is direct te zien welke facturen betaald zijn en welke nog niet. Er is inzage in iedere transactie, factuur, de fase van het incassoproces en overige financiële gegevens. De voortgang van het incassotraject is real-time te volgen. Deze technische koppeling loopt via een API die het systeem van Buckaroo koppelt aan de CIB-webtool. Wat zorgt voor volledige openheid van zaken.


 “CIB heeft als creditmanagementpartner een digitale en onderscheidende footprint binnen een markt die zich normaliter kenmerkt door traditionele dienstverlening. Door deze samenwerking geven wij als partners de digitale revolutie binnen het creditmanagement verder vorm middels een volledig modern, geautomatiseerd, klantvriendelijk en transparant creditmanagementproces” – Maurits Dekker, CCO Buckaroo


Over CIB
Het Centraal Invorderings Bureau (CIB) is een jonge en dynamische credit management organisatie die zich specialiseert in het zo efficiënt en effectief mogelijk opvolgen van achterstallige facturen. Vanuit een klantvriendelijke invalshoek wordt er op een maatschappelijk verantwoorde wijze geïncasseerd en hanteert het CIB de richtlijnen van haar brancheorganisatie de NVI. Het CIB werkt momenteel voor meer dan 1500 zakelijke opdrachtgevers.


Over Buckaroo
Met meer dan 10 jaar ervaring is Buckaroo dé kennispartij op gebied van betalingsverkeer. Buckaroo gaat verder dan alleen het verwerken van transacties, maar denkt mee in elke stap van het betaalproces. Buckaroo biedt onder meer: e-commerce betaaloplossingen (iDEAL, PayPal, creditcards & achteraf betalen), betalen of doneren via QR, subscription services en credit management. Kijk op www.buckaroo.nl of mail voor vrijblijvend advies op maat: info@buckaroo.nl  Roman Berkhout

(1983) is sinds 2004 actief binnen de credit management branche en sinds 2011 Commercieel Directeur bij het Centraal Invorderings Bureau (CIB incasso). Middels een innovatieve blik op klant (acceptatie)processen leveren Roman en zijn collega's een meetbare toegevoegde waarde aan de credit management branche.

LET OP: BETAAL NIET AAN VAKANTIEGARANT / CJIIB-INCASSO

Het Centraal Invorderings Bureau wilt u graag waarschuwen voor het volgende:

Wij zijn door oplettende consumenten op de hoogte gebracht dat “cjiib incasso” op agressieve wijze voor Vakantiegarant incasseert. Consumenten worden op intimiderende wijze toegesproken om te betalen voor niet bestaande vorderingen van Vakantiegarant. Consumenten worden zelfs bedreigd met beslagleggingen en het vervangen van deursloten.

Het Centraal Invorderings Bureau staat als lid van de Nederlandse Vereniging voor gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) voor Maatschappelijk Verantwoord Incasseren en keurt deze praktijken van Vakantiegarant en CJIIB-incasso af.

Het Centraal Invorderings Bureau waarschuwt hierbij de consumenten die met Vakantiegarant worden geconfronteerd dan ook om de vorderingen NIET TE BETALEN.

Voor meer informatie over Vakantiegarant en de activiteiten van haar incassobureau(s) verwijzen wij u graag naar de website van de Autoriteit Consument & Markt.

Hier volgt een lijst van gebruikte namen welke de consumenten aan ons hebben gemeld: