Brief ontvangen?
Bekijk uw dossier online of neem contact met ons op.
Heeft u een aanmaning van CIB ontvangen?
Log in op MIJNCIB om het openstaande bedrag te bekijken, direct te betalen, een betalingsregeling te treffen of online een bezwaar in te dienen.

WeFact en het Centraal Invorderings Bureau (CIB) slaan de handen ineen

Direct contact met CIB incasso

Ik ontvang graag vrijblijvend informatie.


Eersel, 14 mei 2018

Al meer dan 10 jaar maken vele ondernemers gebruik van de online facturatiemogelijkheden van WeFact. Het bedrijf, dat al jarenlang gevestigd is in Eersel, zorgt dat ondernemers zonder boekhoudkennis zelf eenvoudig kunnen factureren en grip hebben op hun administratie. Het niet nakomen van betalingsverplichtingen is binnen het MKB nog steeds aan de orde van de dag. Veel kleinere bedrijven kampen daardoor nog steeds met liquiditeitsproblemen. Het inschakelen van een incassobureau kan in dit soort gevallen redding brengen.

Inmiddels zorgt de geautomatiseerde facturatie oplossing van WeFact ervoor dat facturen in ieder geval netjes en op tijd worden verzonden. Blijft de factuur onbetaald, dan kan de ondernemer met één muisklik een herinnering of aanmaning versturen naar de klant. Na het versturen van de laatste aanmaning stopt de dienstverlening van WeFact.

De geautomatiseerde koppeling geeft binnen het CIB platform real-time inzicht in facturen die al lange tijd open staan bij WeFact. Met een muisklik kan een incassotraject gestart worden en is er actueel inzicht in de status van een incassodossiers. Dit bespaart de gebruiker uiteraard tijd en kosten. Daarnaast is het incassotraject voor WeFact gebruikers een kosteloze dienstverlening van het CIB. ‘Een win-win situatie’, volgens algemeen directeur Roel Korting.

Middels deze koppeling zijn wij in staat om onze relaties nog meer service te bieden bij een partner welke dezelfde standaarden als wij hanteren. Hierbij gaat het voornamelijk om het leveren van kwaliteit en de transparantie die in het incassoproces naar voren moeten komen. De drempel voor veel bedrijven om een incassobureau te zoeken en dan de juiste gegevens aan te leveren staat immers niet vaak hoog op de agenda.

Roman Berkhout van het CIB is erg blij met de gerealiseerde samenwerking en geeft te kennen dat steeds meer organisaties het prettig vinden om op deze manier hun facturatieproces te borgen.

De koppeling is voor CIB en WeFact gebruikers sinds vandaag te activeren binnen het CIB platform.

Roman Berkhout

(1983) is sinds 2004 actief binnen de credit management branche en sinds 2011 Commercieel Directeur bij het Centraal Invorderings Bureau (CIB incasso). Middels een innovatieve blik op klant (acceptatie)processen leveren Roman en zijn collega's een meetbare toegevoegde waarde aan de credit management branche.